F07/08
Topp

Inställd träning!

Publicerad 2017-06-25 09:36

Hej!

Då jag under natten och på morgonen fick sms ifrån många som ej kunde komma på dagens träning, så blev den inställd. Jag smsade ut ett massms så snabbt jag bara kunde, för att meddela att träningen var inställd. Hoppas inte detta medförde några problem. Jag vet att det är sommar nu och att man åker iväg och hittar på roliga saker, och att det är midsommarhelg, men snälla (!!!). Meddela mig i god tid om ni inte kan komma...idag hade jag tänkt att ha en avslutning, men då jag endast fick ihop att det kunde komma 5 stycken på dagens träning så tyckte jag inte det var så stor idé.

Nu är det träningsuppehåll hela juli ut för de som inte ska med till Bullerby. De som ska med fortätter träningen som vanligt onsdagar och söndagar med ev. ändringar.

Och den första ändringen kommer redan nu :) på söndag 2/7 så tränar Bullerbycup-laget som vanligt, 9.30-11, men de som inte ska med till Bullerby, kommer kl 10.30 så vi kan få en liten avslutning på vårens säsong. Kan ni inte komma, meddela mig!!! Jag såg att vissa har jag endast en förälders telefonnummer till, skulle vara bra att ha bådas. Så om ni nu inte fått något sms av mig, maila/smsa mig ert nummer och meddela vems förälder ni är.

Ha en fortsatt trevlig helg!!

//Jessica

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub