P07
Topp

Info om kommande aktiviteter, lagfotografering m.m

Publicerad 2017-05-22 22:33

På torsdag har Grupp A och D match mot Smedby kl. 10:30.

Vi har träning på kvällen som vanligt, de som spelat match kommer om man kan och har lust men meddela någon av oss ledare om ni inte kommer.

Lagfotograferingen på lördag har flyttats till kl.13:30 istället, var på plats senast en kvart innan.

Kl. 15:00 är det samling utanför GFA för de som ska vara med på Line-upen, i dagsläget är det 17st anmälda, behövs 24st.

Viktigt att vi vet att alla som anmält sig kommer så vi inte blir för få, vi kommer att fylla upp med spelare från P-08 men det vore tråkigt om vi står där och det fattas några. En förälder/barn går in gratis och sitter ihop med barnen.

Efter matchen är det dags för övernattning på Smaragdskolan, vi samlas där ca 18:30. Vi ledare fixar kvällsmat och frukost till dagen efter, kostnad 120kr/barn som swishas till Håkan på 0768-969105 alternativt betalas på plats. Är det någon av barnen som har någon allergi, meddela oss det.

Man behöver ha med sig något att sova på (antingen luftmadrass eller liggunderlag), täcke eller sovsäck, ombyteskläder samt hygienartiklar.

För de som har match på söndag är det lämpligt att även ta med kläder till det.

Vi vill att ni hämtar barnen senast kl.9:00 på söndag så vi hinner städa iordning innan vi ska åka till Persnäs för matchen.


//Jonas, Daniel och Håkan

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub