Topp

Info från Styrelsen.

Publicerad 2018-08-23 11:12
Vi har jobbat fram en fantastisk möjlighet att få vara en del av svensk fotbolls framtid.

Först en rolig nyhet:
Vi har jobbat fram en fantastisk möjlighet att få vara en del av svensk fotbolls framtid. Vi kommer att få vara med och anordna ungdomslandskamper tillsammans med Ekerum och Svenska Fotbollsförbundet under september månad. Snabba ryck. Gör vi detta bra så kommer vi kunna ha ett fortsatt samarbete kring detta framöver och fler landskamper. Fantastiskt kul för våra unga spelare att på nära håll få se Svensk fotbolls framtid.

Läget i förening i övrigt:
Våra seniorlag och våra ungdomslag bedriver härlig verksamhet så här gör alla ledare ett kanonjobb. All denna verksamhet kräver ideella krafter och vi vill bli fler som hjälps åt i föreningen, så hjälp gärna till att tipsa och rekrytera fler folk till föreningen. Prata gärna gott om vår verksamhet och hur kul det är att få vara en del av FGoIF. Vi vill sprida vår föreningsanda och dela med oss av gemenskapen. Vi är FGoIF.

Styrelsen är nu i ett läge där vi börjat titta över föreningens organisation inför 2019. Vi har flera idéer på vad som kan förbättras i föreningen och jobbar nu med att få fram en verksamhetsplan 2019. Här får gärna ni som medlemmar lämna in era synpunkter på vad föreningen bör jobba med och gärna ge tips till oss.

Även styrelsen har fått rekrytera om då Andreas Norman har klivit av som kassör och Annika Hermansson har klivit in på den posten tillfälligt. Vi välkomnar Annika tillbaka i vårt glada gäng.

Vi vill även få in mer sponsorer och har ni något företag som ni vet vill synas och sponsra vår verksamhet. Be dem kontakta Maria på kansliet. Man kan få skyltar på Grövle, Granudden, Konstgräsplan eller A-plan så här finns många bra ställen att synas på för ett företag.

Vi har även beslutat att sälja idrottsrabatten med start i oktober. Detta blir ett bra sätt för våra medlemmar att samtidigt som man handlar och får bra rabatter, stödja vår förenings verksamhet så alla tjänar på detta.

Mvh Lucas Nilsson
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub