Topp

Hjälp oss bli ännu bättre.

Publicerad 2019-09-04 13:11
​Hej alla medlemmar i vår förening Färjestadens GOIF. Vi vill erbjuda er som medlem en möjlighet att bidra med en insats till vår förening och att våra barn/ungdomar får en bättre miljö att vara i.

Hej alla medlemmar i vår förening Färjestadens GOIF.

I går kväll hade vi styrelsemöte och passade då på att utvärdera och hitta förbättringar vi behöver göra i föreningen. Vi gjorde då en lista på saker vi behöver förbättra. Vi vill med detta mail kolla vad våra medlemmar kan bidra med. Vi är ju alla medlemmar tillsammans ägare av våra anläggningar. Vi vill alltså erbjuda er som medlem en möjlighet att bidra med en insats till vår förening och att våra barn/ungdomar får en bättre miljö att vara i.

Det vi har behov av och skulle önska hjälp med är:

  • En ny tvättmaskin och torktumlare till tvättning av matchkläder m.m. på Tallhöjden, då våra nuvarande maskiner har gett upp efter många års slit med skitiga matchställ.
  • Diskmaskin till Tallhöjden då det skulle underlätta för våra ideella krafter att slippa stå och diska efter middagar med lag, föräldramöten m.m.
  • Gärna även hjälp med att göra vår samlingslokal på Tallhöjden ännu mer trivsam att vara i :-)

Snickarhjälp:

  • Vi behöver bygga ett nytt trädäck utanför kiosken på Tallhöjden innan någon bryter benen av sig där, material kan vi köpa in men behöver snickarhjälp med att bygga själva trästommen för verandan.?
  • Vi behöver även bygga en reklamskylts ställning på Grövle då reklamskyltar på staketet som det är nu inte är någon hållbar lösning.
  • Vi tittar även på möjligheten att gräva en brunn på Grövle för vi behöver kunna vattna ordentligt för att hålla den planen i spelbart skick. Tips och idéer vill vi gärna ha men även hjälp att fixa detta.

Hjälp i våra sektioner:

Vi har även några sektioner där vi behöver hjälp att få in fler krafter som hjälper till, ju fler vi blir ju mindre blir arbetsbördan och ju roligare har vi.

  • Marknadsgruppen behöver bli fler om vi ska kunna anordna Färjestadens marknad nästa år.
  • Ungdomssektion behöver bli några till då vi har en fantastisk stor ungdomsverksamhet.
  • ICA Ölands Cup sektionen behöver också bli fler då det krävs många händer för att ta hand om alla spelare/ledare/föräldrar som kommer till vår cup.
  • Sponsorgruppen behöver också bli några till som kan bidra med idéer och hjälp oss få in mer pengar till vår verksamhet.

Vill och kan ni vara med och bidra med någon del, kontakta Lucas tel: 070-2339736 eller mail: kansli@fgoif.se

Med FGoIf hälsningar.

Styrelsen FGOIF

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub