P05
Topp

Kioskschema och instruktioner - en gång till

11 maj, 2018
Bara som en påminnelse så... Läs mer

Juniortjänster

10 maj, 2018
En kort uppföljning från föräldramötet… Läs mer

Swish-nummer till lagets konto

24 apr, 2018
Japp! Så var det ordnat så att Hanna får en enklare hantering av sina privata konton och så att vi alla kan swisha direkt in på lagets konto. Numret som gäller är 073-440 96 76 Givetvis går det, precis som tidigare, även bra att sätta in pengar på traditionellt vis via kontonummer.

Kiosk i morgon!

14 apr, 2018
PÅMINNELSE - Som jag skrev i tidigare inlägg på FB behöver vi bemanna kiosken på söndag. Två pass: 8-10 och 10-12 inkl förberedelse och hopplock. Jag tar första passet med Hanna S. Till andra passet behöver vi två frivilliga. Andreas har erbjudit sig att ställa upp efter lagets match, men jag hoppas det finns andra som kan aktivera sig istället. Först till kvarn...😀 Givetvis får man tillgodoräkna sig den tjänstgöringen i kommande schema.

Samarbete FGoIF / ICA Kvantum

19 jun, 2018
Stötta FGoIF genom ICA Kvantum nyckelbrickor Läs mer

Manchester United till Färjestadens GoIF

24 maj, 2018
Färjestaden GoIF kommer få besök under en vecka i juni av tränare från Manchester United Läs mer

Beställ dina föreningskläder här:

30 apr, 2018
Nu finns det ett enkelt formulär där du kan beställa dina föreningskläder, klicka på ovan text. Välkommen med din beställning.

Bingolotter och Sverigelotter

8 feb, 2018
Ni vet väl att på Almers, Konsum och Statoil i Färjestaden så stöder ni FGoIF när ni köper Bingolotter och Sverigelotter. Vid vissa tillfällen sitter vi också på köpstaden utanför Dressman. Läs mer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub