Topp

Medlemsinformation

Medlemsinformation

Som medlem i Färjestadens GoIF får du, förutom en trevlig och rolig samvaro tillsammans med andra likasinnade: utbildade ledare, träning och matcher på välskötta planer, inomhushallar, domare, matchkläder, bollar och material, sjukvårdsmaterial, seriespel, använda våra faciliteter, m.m
Som du förstår räcker inte medlemsavgiften till allt detta, inte heller bidrag från stat och kommun täcker upp – i en ideell förening måste medlemmarna tillsammans jobba för att få in pengar genom lotterier, sponsring, försäljning o. dyl.


Men medlemsavgiften är en viktig del. Varför ska man då betala medlemsavgift?
Jo, dels för att försäkringar ska gälla vid skada, dels för att man inte får medverka vid seriespel eller cuper om man inte är medlem, men framförallt för att det är ett enkelt och solidariskt sätt att hjälpa klubben att få verksamheten att fungera.

För 2019 blir medlemsavgiften

Aktiva:

0-6 år 500kr

7-17 900kr

18- 1000kr

Familjemedlemskap: 1800 kr (Boende på samma adress)

Om någon vill dela upp betalningen så kontakta kansliet så löser vi det. Ni får ett digitalt medlemskap i mobilen genom att göra följande:

Gå in på myclub.se, skapa ett konto med samma mailadress som i medlemsansökan. Välj ett lösenord och bekräfta därefter kontot genom det mail som skickats till den angivna mailadressen. Klicka på mobil och nu ska du komma åt din grupp och se ditt medlemskap.


Medlemsfördelar

Som medlem i Färjestadens GOIF erhåller ni ett antal fördelar och rabatter

-3&1 Adressen är Flottilvägen 17

-www.3o1.se

-Mån-Fred 10.00.18.00 Lörd. 10.00-13.00

Outlett sportkläder,vanliga kläder, skor odyl 50% Adidas outlett kläder och skor 40% Back on Track 15% Golf 10% Övrigt ordinarie sortiment som skor,kläder och skydd 20% Representationslagen herr+dam skor 25%

Det gäller alltså att bli medlem! Om du inte redan har gjort det, registrera dig på nedanstående länk:

https://member.myclub.se/pub/forms/1237/Fc4FxCs2bf/

Medlemsavgiftens storlek beslutas på årsmötet.

Välkomna till Tallhöjden och Färjestadens GOIF!

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub