Topp

Information

Allmänt

Ungdomssektionen samlar information, dokumentation tillsammans med övrig information för lagen, ledare, tränare och föräldrar på denna och dess undersidor.

Ni hittar kontaktuppgifter till ungdomssektionen här under och längre ner på sidan tillsammans med information från våra ledarträffar m.m. Här finns också information för våra föreningsdomare tillsammans med dokumentet Ledare - Riktlinjer & Avtal som beskriver hur ledare i föreningen förväntas uppträda samt vad som ingår i det avtal du som ledare gör med föreningen.


Kontakt Ungdomssektionen

Jonas Persson & Christel Liljegren- Föreningsdomare


Jonas Berggren - Material & Inköp

0733 - 60 27 04 / jonas.berggren@skolakalmar.se


Användaguide MyClub 2021

Här hittar du lite tips och trix för hantering i MyClub

https://myclub-member.s3-eu-west-1.amazonaws.com/m...


Handboken

Handbok - Ungdomssektionen är det dokument som beskriver hur vi bedriver barn- och ungdomslag i Färjestadens GoIF. Här hittar ni också vilka rutiner som finns för kiosk, vad ni behöver för att bedriva ett lag, när vi har ledarträffar, hur det fungerar med föreningsdomare och mycket mer som hjälper er kring arbetet med ert lag. Dokument är levande och uppdateras därför efterhand som vi anser det behövs, har ni några frågor eller förslag på utveckling, hör gärna av er.


Årshjul

Bland dokumenten längre ner på sidan finns också vårt årshjul där årets aktiviteter finns inlagda. Vilket lag som är ansvarig för respektive aktivitet är inlagt och kontaktperson för varje uppgift ska också finnas. Vi arbetar efter rullande schema så att laget får nya uppgifter inför varje säsong och därmed kan vi hjälpas åt att fortsätta hålla liv i alla delarna.Säker och Trygg

Som förening är vi certifierade som Säker & Trygg Förening av Mörbylånga kommun. Certifieringen är en kvalitetsmärkning för barn- och ungdomsverksamhet i föreningslivet. För att föreningen ska bli certifierad som en Säker & Trygg förening krävs genomgång av ett studiematerial med 11 olika avsnitt, läs mer om dessa i vår Säker & Trygg policy.
Pdf Spelidé (1 MB)
Pdf Övningsbank (2 MB)
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub