Topp

Föräldrar

Världens bästa idrottsförälder

Ungdomsidrott handlar om att utvecklas fysiskt, psykiskt och socialt med andra människor, något som barn och unga har nytta av genom hela livet. Genom att se till helheten, att inte enbart försöka utveckla barnen till bra fotbollsspelare utan även till bra människor skapar vi förutsättningar för en god idrottslig utvecklingsmiljö för barn och ungdomar. Vill du veta mer? Läs boken "Så blir du världens bästa idrottsförälder" som finns på Tallhöjdens kansli.


Insatser

Föräldrar är oumbärliga i Färjestadens GoIF. Hela föreningens verksamhet bygger på föräldrars och andras ideella arbete.

Er närvaro och insatser är både välkomna och nödvändiga!


Föräldramöte

Nedan finns de dokument som ni använder till era föräldramöten. Agendan innehåller exempelpunkter som ni ändrar för att passa ert nästa möte. I powerpoint presentation hittar ni information om föreningens idé, anledningen för att den finns tillsammans med syftet och vilken insats ni som föräldrar står för och dess betydelse för Färjestadens GoIF.

Att-Göra-Listan är ett verktyg ni kan använda för att sammanställa vilka uppgifter som behöver göras mellan era möten, vem som ska ansvara för det och när det ska vara klart.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub