F15
Topp

Tillfälligt uppehåll

På grund av den rådande smittspridningen väljer vi att pausa träningen i två veckor. Nästa träning kommer därför att vara söndagen den 13 februari. Kallelse kommer att skickas ut då. Om en kallelse till helgens träning kommer ut innan vi hinner stoppa den så bortse från den.

/Tränarna

Jullov

Vi har tagit ett beslut att vi kör sista fotbollsträningen söndagen 12/12 innan vi går på ett juluppehåll. Det är många, både spelare och ledare, som har flaggat för att de inte kan komma nästa helg. Efter juluppehållet kör vi igång igen när skolorna börjar. Första träningen blir söndagen den 16/1.

Sprid gärna informationen vidare om det är någon som missar att läsa. Vi tränare vill passa på att tacka för den här terminen och för att vi får förtroendet att ta hand om dessa härliga tjejer!

God jul och gott nytt år önskar tränarna!

Hej F15

Nu är det dags för fotbollsträningar igen!


På söndag kör vi igång. Vi har fått tid i den nya hallen, Smaragdhallen (den nya bredvid Färjehallen).


Vi kommer gå upp i tid och kör från och med nu 60 minuter.


Tid: 15:30 - 16:30.


Varmt välkomna!


//Ledarna


18-10-2021

Imorgon söndag 26/9 är det dags för Move for fun i Ekerum.

Vi samlas 10:50 i Ekerum (samling vi småplanerna där matcherna spelas). Tyvärr finns inga omklädningsrum så tjejerna byter lite snabbt om på plats (shorts och matchtröja, strumpor tar man med sig själv).

Spelet startar igång 11:15 och håller på till ungefär 13:30.

Här på sidan ligger 4st pdf:er med infomation om dagen.

För mobilanvändare så scrollar ni näst längst ner på denna sida.

För datoranvändare finns pdf:erna i höger kolumn.

1. Första sidan

2. Andra sidan

3. Karta

4. Spelschemat


Vi kommer därefter ta lite uppehåll innan vi startar igång inomhus. Vi har fått träningstid söndag em i Smaragdhallen. Första inomhusträningen kommer vara vecka 42. Det kommer skickas ut en kallelse som vanligt där ni fyller i om ni kommer och vi skriver även ut här.


/Ledarna


26/9 2021

INSTÄLLD TRÄNING LÖRDAG 28/8


På grund av den mängd regn som har kommit och kommer komma både natten som kommer och imorgon förmiddag har vi ledare tagit beslut om att ställa in morgondagens träning. Vi hoppas på bättre väder nästa vecka Trevligt helg!

Ledarna

27/8 2021

NY TID: 21/8 10:30-11:30


Vi har precis fått information från föreningen att det är utbildningsdag 21/8. Det innebär att vi har fått erbjudande om att instruktörer från Smålands FF kommer hålla i träningen för att vi tränare ska få tips och inspiration. Vi tränare kommer så klart att delta, så tjejerna lämnas inte ensamma med instruktörerna.
Av denna anledning ändras träningstiden lördagen 21/8 till 10:30-11:30. 28/8 är det samma tid som vanligt igen. Gå gärna in i myclub och justera så att anmälan på ditt barn stämmer där.
Hoppas vi ses
/Ledarna


13/8 -2021

Då var det dags att äntligen börja träna utomhus. Från och med den här veckan så tränar vi på lördagar 9:15-10:00.


När planen på Grövle är spelklar kommer vi att träna där, men fram tills dess så blir det på konstgräset vid Tallhöjden.


Nästa träning är alltså lördagen 8 maj kl 9:15-10:00 på konstgräsplanen.


Hoppas vi ses!

/Ledarna


4/5 2021

Tiden går fort och snart är det redan midsommar. Precis som de flesta andra grupper så tar vi ett uppehåll från fotbollen över sommaren. Eftersom vi tränar lördagar blir det ingen träning midsommarveckan, vi misstänker att det är många som kommer vara trötta just den lördagen ☺️ Därför blir sista träningen innan uppehållet redan nu på lördag.

Vi kommer bjuda på Piggelin på lördag, så hör gärna av er om det är någon som inte tål den sorten och ge förslag på vad vi kan bjuda på istället.

Vi planerar också för lite vattenkrig med tränarna som avslutning på träningen för de barnen som vill vara med. Ta därför med något torrt att byta till om ni åker bil och även en vattenflaska att "skjuta" med.

Efter sommaren startar vi igång träningen i början av augusti igen. Vi har inte bestämt datum än så håll utkik här eller på Myclub där information kommer när det närmar sig.

Hoppas vi ses på lördag ⚽️☀️


GLAD SOMMAR ☀️


/ Ledarna i F15


Uppdaterad! 15/6 2021

Hej F15!

På grund av den ökade smittspridningen får vi tyvärr inte träna inomhus. Det innebär att det inte blir någon träning till helgen som planerat. Vi är osäkra på hur veckan efter det ser ut. Vi återkommer med mer information så snart vi vet mer.


Ha ett fortsatt trevligt lov!

/Ledarna

8/4 2021

Nu har vi fått ny information från föreningen som i sin tur har fått besked från kommunen att det är ok att träna inomhus igen. Det är samma restriktioner som innan påsklovet som gäller igen. Utifrån detta är vår plan att träna inomhus fram till och med v. 17. (Söndagar 15:10-15:50 i Torslunda sporthall). Det innebär att vi gör vår sista inomhusträning söndagen den 3 maj. Om väder och Corona tillåter så börjar vi träna utomhus lördagen den 8 maj. Vi kommer då träna annan dag och tid. Den nya träningstiden utomhus är på lördagar 9:15-10:00. Så snart vi får börja använda Grövle så kommer vi vara där, men innan dess kommer träningarna vara på konstgräset vid Tallhöjden. När det närmar sig utomhusträning informerar vi om plats och påminner om tiden 😊 /Ledarna

15/4 2021

Den 4/4 2021 är träningen inställd för F15.

Påsklovet är träningen inställd vi sätter igång igen den 11/4.

Mvh Susanne, Fredrik, Henrik & Sanna


27/3 2021

Fotbollsträning startar 31/1

Nu kör vi igång träningen för F15 igen :)

Plats: Torslunda sporthall

Tid: 15:00 - 15:50


Välkomna!

//Susanne, Henrik & Fredrik


25/1 2021

All inomhusträning inställd till 24/1 2021

Fgoif har beslutat att all inomhusträning är inställd. Ny information kommer efter sagt datum.

God fortsättning önskar Susanne och Fredrik.


4/1 2021

Fortsatt träningsuppehåll över jul och nyår, F15.


Med hänsyn till gällade restriktioner för region Kalmar har vi forsatt träningsuppehåll för F15.

Vi återkommer men ny information efter nyår.


Ta hand om er!

God jul och gott nytt år, Susanne och Fredrik


2020-12-02

Hej alla fotbollstjejer och föräldar!

Vi har beslutat att pausa fotbollsträningen tillsvidare pga rådande situation och rekomendationer.
Information om när vi startar igen kommer ni hitta här på Fgoif F15 (myclub) och på Facebook.
Kallelse kommer också att skickas ut.

Ta hand om er och varandra så länge!

Mvh Susanne och Fredrik

7/11 2020

Hej igen F15!

Uppdatering: Vi har i samråd med klubben beslutat att göra ett uppehåll med träningen för F15. Vi börjar med uppehåll t.o.m v.49 och kommer därefter ut med nytt besked.

Vi vet att barn och ungdomar födda efter 2005 får fortsätta med verksamheten, men då flertalet av tjejerna vill ha med sig sina föräldrar på träningen så bedömmer vi att det är lämpligast att ta uppehåll utifrån rådande diskussioner.

Vi hoppas att ni förstår! Ta hand om er, så hoppas vi att det snart vänder och att vi snart är igång med träningarna igen.

Susanne och Fredrik

11/11 2020

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub